Clubul copiilor Dimes

 

 

 

Buna copii, stiti ca fructele si sucurile din fructe Dimes sunt sanatoase si hranitoare, nu-i asa?

Acum, sa invatam impreuna magia fructelor…

 

 

 

 

 

 

 

Ciresele contin cantitati foarte mari

de Vitamina A si C ce ajuta la reimprospatarea sangelui dupa

boli cu febra mare. Daca beti Dimes

Nectar de Cirese, poti fi la fel de puternic ca si inainte sa fii bolnav.

 

Macesele sunt un rezervor de Vitamina C si magneziu

Creste  rezistenta impotriva gripei, intareste oasele.

 

Piersicile au Vitamin A, B si C. Va intaresc ochii si va ajuta sa dormiti mai bine. Cand beti un pahar de Dimes Nectar de Piersici inainte de culcare, va puteti trezi mai odihniti dimineata.

 

 Ananasul contine calciu, potasiu, magneziu si Vitamina C. Dimes Suc de Ananas (100%) ne protejeaza de raceala si ne intareste oasele.

Strugurii contin fier, Vitamina A si C. Ne creste energia si ajuta la formarea sangelui. Daca beti un pahar de Dimes Suc de Struguri (100%) in fiecare zi, va puteti juca mult mai mult decat alti copii.

 Fierul, fosforul si magneziul din caise va intaresc oasele. Un pahar de Dimes Nectar de Caise ajuta la o crestere buna.

 In mere gasim Vitamina A, Vitamina B1 si Vitamina B2. Va relaxeaza corpul, va intareste ochii. Daca bei in fiecare zi Dimes Suc de Mere (100%), poti sa vezi la distanta mai usor.

Vitamina A si C, minerale ca potasiu, fosfor si fier va fac energici si mai puternici impotriva oboselii. Daca bei Dimes Suc de Mango & Struguri (100%), veti avea mai multa energie sa va jucati mai mult in parcurile de copii.

Rodiile contin Vitamin C, Fier si potasiu. Cu valorile ridicate de vitamine-minerale va reimprospateaza organismul. In fiecare zi un pahar de Dimes suc de Rodii (100%) va face corpul mai puternic si mai sanatos.

 Portocalele sunt un rezervor de Vitamina C, va protejeaza de raceala, va creste rezistenta. Daca beti Dimes Suc de Portocale (100%) in fiecare zi, veti fi mai puternici impotriva bolilor.

 

“Dimes Inventia Mea”

Haideti copii sa le facem o surpriza parintilor vostrii si sa preparam un suc de fructe gustos si nutritiv pentru ei. Puteti sa-i spuneti acestui nou suc “Dimes, Inventia Mea”. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa amestecati 3 tipuri diferite de Sucuri din Fructe Dimes (100%) sau Nectar dupa cum doriti. Dupa aceea, puteti adauga cateva bucati de gheata in acest amestec si puteti bea inventia voastra cu placere. Familiei si prietenilor vostri le va placea foarte mult.
Cateva retete pentru voi…

 

Dimes Suc de Mere (100%) ,
Dimes Suc de Ananas (100%) ,
Dimes Nectar de Visine

Dimes Suc de Struguri (100%) ,
Dimes Suc de Mango (100%) ,
Dimes Suc de Portocale (100%)

Dimes Suc de Rodii (100%) ,
Dimes Nectar de Persici,
Dimes Nectar de Caise. 

 

 

FaLang translation system by Faboba